Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
0521-599 000 Faktura 30 dagar

  FRAKTFRITT

Parkmöbler-bänkar & bord för utemiljö

Lappset - en trevlig utemiljö för alla

Våra leverantörer är kända för att erbjuda högkvalitativa utemöbler och lekredskap för att skapa inbjudande och funktionella utomhusmiljöer. Deras sortiment inkluderar parkbänkar, bord, sittgrupper och lekredskap som stimulerar barns fantasi och motoriska utveckling. Detta breda sortiment av utmöbler och lekplatsutrustning är till för att förvandla offentliga platser som parker och torg till trivsamma och lekvänliga områden.

 

 

Parkmöbler historik

Historiskt sett har parkmöbler utvecklats från enkla och funktionella design till att bli en integrerad del av utomhusmiljön. Moderna parkmöbler från Lappset kombinerar traditionell design med innovativa material och teknologier, vilket ger både estetiskt tilltalande och praktiska möbler.

 

Design på parkmöbler

Designprinciperna för parkmöbler betonar balansen mellan funktionalitet och estetik, med särskild uppmärksamhet på materialval för hållbarhet. Bland de populära typerna av parkmöbler finns bänkar, bord, sittgrupper och picknickbord som erbjuder avkoppling och social interaktion i utomhusmiljöer.

 

 

 

 

Populärt sortiment av utemöbler

Bänkar, bord, picknickbord och sittmöbler utgör en välkomnande och social plats för avkoppling och umgänge och hör till de mest efterfrågade parkmöblerna. Sittgrupper och picknickbord är vanligt förekommande i olika utomhusmiljöer där människor samlas. Oavsett om det är i en park, i staden, på en skola, i en bostadsrättsförening eller på ett företag, så är dessa möbler både populära och praktiska för att skapa trivsamma utomhusplatser. De skapar harmoniska områden där människor kan njuta av avkoppling och socialt umgänge, och deras användning sträcker sig över olika typer av offentliga och privata miljöer.

 

Parkmöbler för offentliga platser

Att placera parkmöbler på offentliga platser kräver noggrann planering med fokus på att uppfylla krav, standarder, tillgänglighet och säkerhet. Citypro, i nära samarbete med Lappset och andra tillverkare, tillhandahåller sin expertis för att skapa väl genomtänkta utomhusmiljöer. Vi strävar efter att säkerställa att varje plats, vare sig det är en park, stadsmiljö, skolgård eller företagsområde, utrustas med parkmöbler som inte bara är funktionella och estetiskt tilltalande utan även uppfyller höga säkerhets- och tillgänglighetsstandarder. Genom att kombinera vårt kunnande med högkvalitativa produkter från Lappset och andra pålitliga tillverkare skapar vi utemiljöer som främjar trivsel och möjliggör positiva sociala interaktioner.

 

Utemöbler till BRF och Fastighet

 

Underhåll parkmöbler

För att garantera långvarig hållbarhet är regelbundet underhåll av parkmöbler av yttersta vikt. Lappset har över årtionden utvecklat metoder för att tillverka parkmöbler som kräver minimalt underhåll och som har lång livslängd. Underhållet varierar beroende på de materialval som gjordes vid beställningen av parkmöblerna från Citypro. Vanliga underhållsrutiner inkluderar avtorkning med en fuktig trasa och mildt diskmedel. Vissa materialval kan även kräva inoljning. Generellt sett kräver parkmöbler från Lappset mycket lite underhåll.

 

Miljövänligt alternativ parkmöbler

I en tid då hållbarhet är av största vikt diskuteras miljövänliga alternativ för parkmöbler frekvent, inklusive användningen av återvunna material och energieffektiva alternativ. Genom att göra medvetna val kan parkmöbler spela en roll i att minska miljöpåverkan. Det har blivit mycket populärt att ersätta trä med återvunnen plast som material. Denna typ av material kräver minimalt underhåll och har idag en naturtrogen utseende. Lappset erbjuder flera parkmöbler tillverkade av återvunnen plast.

 

 

Variation av parkmöbler

En av de framstående fördelarna med Lappsets parkmöbler är deras variation och mångsidighet. Deras utemöbler återfinns inte bara i parker och på offentliga platser utan sträcker sig även till företagsmiljöer och bostadsområden. Det är mångsidigheten och anpassningsförmågan hos Lappsets parkutrustning som gör den till en oumbärlig del av olika sammanhang. Oavsett om det är i en stadspark, på en företagsgård eller inom ett bostadsområde, erbjuder Lappsets produkter en harmonisk förening av stil, funktionalitet och hållbarhet, vilket gör dem lämpliga för en bred palett av användningsområden. Det är denna flexibilitet som gör Lappsets parkutrustning till ett pålitligt val för att förvandla olika utomhusmiljöer till trivsamma och funktionella platser.

 

 

 

Bra leverantörer till populära parkmöbler

För att göra ett välgrundat val av parkmöbler är det av betydelse att ha insikt om marknaden och de olika tillverkarna. Hos oss på Citypro samarbetar vi med flera av de ledande tillverkarna, där både Lappset och Hags utmärker sig som några av de största och mest pålitliga aktörerna. Lappset har produktionsenheter i både Sverige och Finland samt vissa parkserier i andra europeiska länder. Samtliga produkter från Lappset uppfyller säkerhetsklassificeringar och är godkända för användning och montering i Sverige. Både Hags och Lappset är erkända för att erbjuda produkter av hög kvalitet samtidigt som de håller en fördelaktig prisnivå. Utforska våra olika produktkategorier och köp parkutrustning från Lappset till förmånliga onlinepriser!

 

Parkmöbler och utemöbler för offentlig miljö

Optimal planering av utemöbler i den offentliga miljön

Vi assisterar kunder över hela Sverige med att planera stadsmiljöer och parkområden för att uppnå optimal trivsel och användning. Detta inkluderar att skapa en harmonisk och funktionell utomhusmiljö genom att arbeta med optimal layout och samarbeta med landskapsarkitekter. Vårt engagemang sträcker sig från början till slut – helt enkelt hela vägen!

 

 

Stadsplanering och parkmöbler

En intressant aspekt av parkmöbler är deras roll i stadsplanering. Strategiskt placerade och väldesignade parkmöbler kan inte bara bidra till att höja livskvaliteten utan också skapa sociala samlingsplatser och generera ekonomiska fördelar för samhället som helhet. Vi förstår vikten av att integrera parkmöbler på ett sätt som förbättrar både estetiken och funktionaliteten i det urbana landskapet. Genom att skapa välplanerade och attraktiva utomhusutrymmen strävar vi efter att göra städer mer levande och inbjudande för dess invånare.

 

 

Erfarenhet och kundrecensioner

För att få en genuin insikt i värdet av parkmöbler uppskattar vi verkligen kundrecensioner. Dessa recensioner är ovärderliga för att utvärdera våra leverantörer och tillverkare. Att lyssna på användarnas perspektiv är av stor betydelse för att förstå hur parkmöbler påverkar människors vardagsliv och upplevelser. Detta stödjer oss i att planera våra framtida inköp på ett sätt som motsvarar våra kunders behov och önskemål.

 

Framtiden för parkmöbler

Vad innebär framtiden för parkmöbler? Här på Citypro undersöker vi noggrant innovativa trender och teknologier som potentiellt kommer att forma utvecklingen av parkmöbler i framtiden. Vi håller oss också informerade om pågående forskning och utveckling inom området. Vår passion för offentliga utomhusmiljöer driver oss att vara medvetna om och engagerade i de senaste framstegen för att säkerställa att vi fortsätter erbjuda moderna och funktionella lösningar för våra kunder och samhället.

 


 

FAQs Parkmöbler från Lappset

 •  Vilka är de vanligaste materialen som används för att tillverka parkmöbler?

          Svar: Vanliga material inkluderar trä, metall och plast, men det finns också miljövänliga alternativ som återvunna material.

 •  Hur kan man hålla parkmöbler i gott skick under olika årstider?

          Svar: Regelbunden rengöring och användning av skyddande behandlingar kan förlänga livslängden och bevara utseendet.

 •     Vad är de senaste trenderna inom parkmöbeldesign?

          Svar: Några aktuella trender inkluderar användningen av hållbara material, modulär design och integrering av teknologi.

 •     Hur påverkar välplacerade parkmöbler stadsplanering och samhällsutveckling?

          Svar: Välplacerade parkmöbler kan skapa sociala mötesplatser, förbättra livskvaliteten och bidra till ekonomisk tillväxt.

 •     Vilka överväganden bör tas i beaktande vid val av parkmöbler för offentliga platser?

          Svar: Tillgänglighet, säkerhet och överensstämmelse med lokala standarder är avgörande faktorer att överväga.

 


 

En liten resa genom Lappsets historia

Historien bakom Lappset och dess roll i lekplatsernas utveckling sträcker sig tillbaka till 1970-talet. Antero Ikäheimo, en visionär och grundare av varumärket, insåg på den tiden att lekplatserna var otillräckligt utrustade och saknade den trygghet och lekvänliga atmosfär som han önskade för sina egna barn.

 

Från enkla trädetaljer till upprättandet av ett familjeföretag. För att förändra lekupplevelsen för barn och skapa en varmare miljö grundade Antero Ikäheimo det familjeägda företaget Lappset. Idén var att tillverka lekplatsutrustning i trä för att skapa en genuin och behaglig atmosfär på lekplatserna. Lappsets övergripande vision var att skapa en varaktig förändring i lekmiljön. Historien om Lappset är en berättelse om passion för lek och ett åtagande att skapa hållbara förändringar. Genom att erbjuda lekplatsutrustning av högsta kvalitet har företaget inte bara skapat lekplatser utan även en plattform för barn att utforska och växa.

 


 

En långvarig påverkan på lekmiljöer

Lappset har satt avtryck över hela världen genom sitt dedikerade fokus på att erbjuda lekmöjligheter som sträcker sig bortom enbart strukturer. Företagets starka engagemang för innovation och säkerhet har gjort dem till en pålitlig partner för kommuner, bostadsrättsföreningar, företag, skolor och föräldrar. Lappsets framtid präglas av fortsatt innovation och kreativitet, där integrationen av modern teknik och nya material står i centrum för deras strävan att vara i framkant av lekplatsdesign. Genom detta arbete hålls barnens lekupplevelse alltid i fokus. 

 

Lappset har ägnat över 50 år åt att främja lek och rörelse. Företaget är specialiserat på design och tillverkning av innovativa, säkra och inkluderande lek- och träningsprodukter för utomhusbruk. Utöver detta erbjuder de sportplaner, tematiserade lekattraktioner, interaktiva lek- och sportlösningar samt park- och utomhusmöbler. Med sina rötter i familjen och ursprung i Rovaniemi, finska Lappland, sysselsätter Lappset nästan 400 experter inom olika områden, fördelade över åtta olika länder. Produktionen av deras produkter sker i Finland, Estland och Nederländerna, och deras internationella distributionsnätverk sträcker sig över mer än 60 länder.

 

Lappsets lek- och sportytor är inte bara roliga och innovativa utan också inspirerande. De främjar människors välbefinnande genom att hjälpa dem att hålla sig aktiva. I deras strategi är visionen klar: att vara kundens förstahandsval genom att skapa de bästa möjliga kund- och användarupplevelserna. En av Lappsets stora drömmar sträcker sig mot framtiden: att stärka hjärtan hos en miljard människor fram till 2030. Denna ambitiösa vision motiverar Lappset att fortsätta skapa produkter och lösningar som inte bara underhåller utan också främjar en hälsosam och aktiv livsstil.

 

Sammanfattningsvis har Lappset inte bara skapat lekplatser; de har även skapat minnen. Genom att erbjuda en varm och inbjudande miljö har de präglat generationers lekupplevelser. Genom att köpa era utomhusprodukter från oss på Citypro är ni med och skapar ännu fler minnen för framtida generationer tillsammans med Lappset.

 


 

Lappset designar och producerar lekutrustning för lekplatser

Lekplatser fungerar inte bara som utrymmen där barn leker; de utgör också miljöer för inlärning, social interaktion och fysisk aktivitet.

 


 


 

Variationer av lekplatsprodukter

En lekplats blir fullständig genom att inkludera olika lekstrukturer. Gungor och rutschkanor ger spänning och glädje, medan klätterställningar och lektunnlar främjar utvecklingen av motoriska färdigheter. Innan du bestämmer dig för vilka lekredskap som ska ingå på din lekplats, är det viktigt att utforska olika alternativ som passar olika åldersgrupper och deras unika fördelar. Denna noggranna planering säkerställer en mångsidig och givande lekmiljö för alla barn.

 

Lekplats lekställning för offentlig miljö

Kvalitet och säkerhet i fokus

När det kommer till lekplatser är säkerheten av yttersta vikt. Lappset har specialiserat sig på certifieringar och standarder som reglerar lekplatsprodukter, bedömning av materialvalens påverkan på hållbarhet, samt vilka åtgärder som bör vidtas för att skapa säkra lekområden. Genom ett långvarigt samarbete mellan Citypro och Lappset har vi gemensamt skapat många lekområden där tusentals barn och föräldrar skapar minnen för livet.

 

Leksaksdesign och trender

Lekplatser utvecklas ständigt för att möta dagens krav, från innovativa och interaktiva lekstrukturer till ekologiska lekområden. Citypro och Lappset samarbetar för att utforska de senaste trenderna inom lekplatsdesign som sätter barns fantasi i första hand.

 

Fördelar med Lappset lekplatsprodukter

Utöver glädjen och skratten ger lekplatser ett brett utbud av fördelar. Fysisk aktivitet främjar hälsa, social interaktion stimulerar utveckling, och lekprodukter kan även betraktas som utbildningsverktyg.

 

Lekplatsprodukter - välj rätt

Att välja lämpliga lekplatsprodukter kräver noggrann planering, från anpassning till åldersgrupper till budget och underhållskostnader. Vi på Citypro kan erbjuda praktiska råd för att hjälpa beslutsfattare att fatta informerade beslut vid inköp av lekplatser eller uteprodukter.

 

Inkluderande lekplats

Specialbehov och leksaksutrustning

Många av våra lekplatsprodukter är speciellt designade för att stödja olika funktionsvariationer och främja tillgänglighet för alla barn. Vi på Citypro delar Lappsets vision - Varje barn har rätt att leka. Tillgänglighetsanpassade lekplatser säkerställer att alla barn, oavsett fysiska eller kognitiva förmågor, kan delta i lek och aktiviteter. Det skapar en miljö där inget barn känner sig exkluderat på grund av sina unika behov. Lekplatser som är utformade för att passa alla erbjuder möjligheter för barn med olika förmågor att engagera sig i fysisk aktivitet. Det främjar deras motoriska utveckling, balans och styrka samtidigt som det uppmuntrar till en hälsosam livsstil.

 

Lekplatser är platser där barn lär sig samarbeta, skapa vänskaper och utveckla sociala färdigheter. Genom att göra lekplatser tillgängliga för alla skapas en plats där barn kan interagera och skapa gemenskap oavsett sina unika behov. Dessutom kan tillgänglighetsanpassade lekplatser bidra till att bygga förståelse och empati från en tidig ålder. Barn som leker tillsammans på en inkluderande lekplats får möjlighet att förstå och acceptera olikheter.

 

Genom att investera i tillgänglighetsanpassade lekplatser kan man vara med och bidra till ett samhälle som är mer inkluderande och stöttande, vilket främjar hälsa, välbefinnande och en kultur av respekt för olikheter.

 

 

 

Långsiktig hållbarhet

För att bibehålla en lekplats i utmärkt skick krävs regelbundet underhåll. Kontakta oss på Citypro för att diskutera rengöring, säkerhetsinspektioner och åtgärder för att förlänga livslängden på lekplatsprodukter.

 

Lekplatsprodukter - utveckling av kreativitet

Lekplatser kan vara mer än bara platser för lek; de kan vara platser för konstnärligt uttryck. Vi samarbetar ofta med kommuner och företag för att ge information om designelement som gör lekplatser till inspirerande platser där barn kan utveckla sin kreativitet.

 


 

Rutschkanor – en fartfylld resa till glädje

Lappsets rutschkanor tar barnen med på spännande äventyr nerför backar, vilket gör varje dag till en glädjefylld upplevelse.

 

Sandlådor – skapa och bygg

Här får små arkitekter och konstnärer möjlighet att forma sina egna små världar samtidigt som de känner sanden mellan fingrarna.

 

Bollspel – skratt och sammarbete

lappsets bollspelutrustning skapar arenor där barn kan utforska teamwork och skapa minnen genom lekfulla tävlingar.

 

Naturlek – upplev utomhus

Med lappsets naturlekutrustning får barnen möjlighet att uppleva naturen medan de leker, vilket skapar en meningsfull koppling till omvärlden.

 


 

 


 

Internationella perspektiv på lekplatsutrustning

Lekplatser varierar över hela världen baserat på kulturella synsätt. Genom att ta en global vy kommer vi att utforska olika internationella trender och samarbeten inom lekplatsindustrin.

Hållbarhetsaspekter inom lekplatsindustrin

I en värld där hållbarhet är viktigt kommer vi på Citypro att granska hur lekplatsindustrin anpassar sig. Från återvinningsbara material till energisnåla installationer kommer vi att se hur lekplatser kan vara miljövänliga.

Främjande av lokal tillverkning och design

Att stödja lokala företag och anpassa lekplatser till lokal arkitektur är viktigt. Vi utforskar fördelarna med lokal tillverkning och design inom lekplatsindustrin. Teknologiska innovationer formar även lekplatser. Vi undersöker även hur framsteg inom teknik påverkar lekplatser och hur samhällsförändringar driver utvecklingen av nya lekstrukturer.

Tankar om lekplatsprodukter

Sammanfattningsvis har lekplatsprodukter en avgörande roll i barns utveckling och välbefinnande. Genom att investera i välplanerade, säkra och inspirerande lekplatser skapar vi platser där barn kan växa och skapa minnen för livet.

 

Moms visas: